Δέσμευση Πρώτη: Δεν θα σας αφήνω με απορίες!

Δέσμευση Πρώτη: Δεν θα σας αφήνω με απορίες!
Δέσμευση Πρώτη: Δεν θα σας αφήνω με απορίες!

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, αγαπημένοι μου αναγνώστες, μπαίνουμε απευθείας στο «ψητό» που αφορά απαντήσεις σε μια κυριούλα κι έναν κυριούλη (φίλοι; υποψήφιοι; υπάλληλοι; Δεν τους γνωρίζουμε…) που ανέλαβαν την υπεράσπιση της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής», αναρτώντας «υβριστικά παραληρήματα» σε τοπικό κουκουλοblog (πού αλλού θα μπορούσαν εξάλλου να φιλοξενηθούν;) προς το #gavata.news, καθώς και προσωπικές λεκτικές επιθέσεις στη συντάκτρια. Το άρθρο που ενόχλησε και στάθηκε αφορμή για εφαρμογή της γνωστής… «Πολάκειας» τακτικής («για όλα φταίνε τα Μ.Μ.Ε.») θα το βρείτε εδώ: https://gavata.news/

Οφείλω, λοιπόν, ως συντάκτρια του άρθρου και άμεσα θιγόμενη, να δώσω κάποιες εξηγήσεις. Οι γυναίκες πάντα προηγούνται, οπότε σας παραθέτουμε το πρώτο απόσπασμα, της κυριούλας:

«Πραγματικά χαίρομαι που κάποια κυρία επειδή το όνομά της παραπέμπει σε γκαβάτα, θεωρεί ότι αποκτά και κύρος και μπορεί να σχολιάζει και να κατακρίνει τα πάντα. Φαίνεται ότι μια ‘ ανώνυμη ‘ αλλά με ΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή, της κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον, ώστε να κάτσει να την αναλύσει, λέξη-λέξη-παράγραφο -παράγραφο.
Λυπάμαι όμως γιατί θεωρεί ότι ο κόσμος είναι ανόητος και δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι διαβάζει. Μπήκε λοιπόν στον κόπο μέσα από το κίτρινο συννεφάκι της να γράψει για άλλη μια φορά με το αγαπημένο της κίτρινο χρώμα.
Πάντως όσο και να θέλετε να υποβιβάζετε και να εξευτιλίζετε κάποια γεγονότα, η πραγματικότητα σας διαψεύδει, γιατί τα εργοστάσια δεν έγιναν ποτέ στη χωματερή (μετά από τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις του κ. Μπουραϊμη Δημήτρη)»

Ξεκινάμε από τα απλά, γιατί η αλήθεια… ΕΙΜΑΙ και άνθρωπος της λεπτομέρειας και αυτή κάνει τη διαφορά! Δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι η επιστολή είναι «ανώνυμη». Η επιστολή ήταν «ανεπίσημη» είπαμε, χωρίς το λογότυπο της παράταξης, κοινώς «μπακάλικη»!!! Θα εξασφάλιζε μεγαλύτερη προστασία, θεωρώ, στην παράταξή σας η «επισημότητα» του λογότυπου που επισημαίνω – αν δεν το καταλαβαίνετε και οι ίδιοι, να σας το εξηγήσω καλύτερα! – γιατί ο καθένας θα μπορούσε να διανείμει ανάλογα «χαρτιά» αυτή την περίοδο, γράφοντας από κάτω το ονοματεπώνυμο ενός επικεφαλής παράταξης, ή οιουδήποτε, με περιεχόμενο που θα έβλαπτε την παράταξή σας (ψιλά γράμματα όμως αυτά για εσάς, έτσι;).

Υπογραφή ΔΕΝ είναι αυτό:

Είναι ΑΥΤΟ:

Επίσης, είναι αδύνατον να κατορθώσει να «εξευτελίσει» κανείς… περισσότερο έναν πρώην Δήμαρχο, από τους δικούς του ανθρώπους που ανέλαβαν να συντάξουν και να προωθήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο την επιστολή: «Τη λακκούβα στον δρόμο, αν προσέξει κανείς μπορεί να την αποφύγει», «την σπασμένη πλάκα στο πεζοδρόμιο μπορεί να την… ξεπεράσει» και «με την καμένη λάμπα… μπορεί να ζήσει», «Ποιος δεν θυμάται ότι επί Δημαρχίας μου οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν πληρώθηκαν ΠΟΤΕ στην ώρα τους», κ.λ.π.

Απ’ όλες αυτές τις «ομορφιές» που χρησιμοποιήσατε για να μου πλέξετε το… εγκώμιο, δεν θα σας συγχωρέσω μοναχά την άγνοια ή παραπληροφόρησή σας, για το αγαπημένο μου χρώμα! Για όλα τα άλλα… απαλλάσσεσθε! Προκειμένου να σας εντυπωθεί και να μην το ξεχάσετε ΠΟΤΕ ξανά, λοιπόν, θα σας δώσω την απάντηση (μέσα από τα λόγια ενός πολύ καλού φίλου του #gavata.news) με το πραγματικά αγαπημένο μου χρώμα, το χρώμα της φωτιάς και του… Θρύλου:

Οι έχοντες άποψη – κι ας κατεβαίνουν για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές – μπορούν να υπόσχονται και να δεσμεύονται ότι θ’ αλλάξουν πολλά στον τόπο. ΕΝΑ, όμως, δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να αλλάξουν: Τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ που έχει μπει για την επέκταση και παραμονή της χωματερής στο κύτταρο της Φυλής και αυτή είναι του κ. Μπουραϊμη!!!Κανένας άλλος Δήμαρχος δεν έχει ΠΟΤΕ υπογράψει!!!

Τώρα, νομίζω, μπορείτε να εξηγήσετε στον κόσμο ποιος είναι εκείνος που τον θεωρεί… ανόητο!

*** Υ.Γ. Δική μου η χαρά που μου δώσατε την ευκαιρία να σας ενημερώσω για κάτι που σας είχε διαφύγει ή να σας θυμίσω κάτι που ίσως είχατε ξεχάσει…

Ο άλλος, τώρα, ο κυριούλης, που το όνομά του παραπέμπει στο αγαπημένο μου χρώμα, ήταν λίγο πιο… επιθετικός στους χαρακτηρισμούς του και απέσπασε γι’ αυτό του το κατόρθωμα 5 βαρυσήμαντα like ως… «παράσημα»! (μετά τη διαφήμιση, μπορεί και να τα διπλασιάσετε) Να, διαβάστε το παραλήρημα του κυριούλη που ενθουσίασε τους αναγνώστες του (μετά αναρωτιέστε τι φταίει που η παράταξη καταρρέει):

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ είναι μόνο για να… τρώνε κανένα κόκκαλο και μετά να… γαβγίζουν, για να φυλάνε τα… πρόβατα μην μπει στο κοπάδι ο… ΛΥΚΟΣ…τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν και Άλλες μεθόδους…έχουν κάτι ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ με κάποια site τα οποία τα έχουν να κάνουν τον «δημοσιογράφο»…Τούς πετούν ενα ξεροκόμματο και αυτα κάνουν στόν «ΤΣΟΜΠΑΝΟ» τον πιστό, απο φοβο μην χάσουν το κοκκαλάκι μην μπορώντας να καταλαβουν πως απευθύνονται σε σκεπτόμενους ανθρώπους !!
Εγω ξέρω πως «Οι κακοί δημοσιογράφοι είναι σαν το κάρβουνο, εάν δεν μπορούν να σε κάψουν σε μουτζουρώνουν» 
Η λάσπη δεν μας τρομάζει, το κάρβουνο δεν μπορεί να μας κάψει, γιατί δεν κρύβουμε τίποτα από τους πολίτες που εκπροσωπούμε, η μουντζούρα δεν πιάνει στο φώς και η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Όταν μάθετε να θέτετε προτεραιότητες μεταξύ πολιτικού έργου και εμφάνισης ενός φακέλου, όταν καταφέρετε να ξεχωρίζετε την χρηματική αξία σας απο την προσωπικότητα ενός άξιου, σοβαρού και ταπεινού ανθρώπου που είναι υποψήφιος Δήμαρχος όπως ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗΣ και αποκτήσετε την στοιχειώδη δεοντολογική συνείδηση ασχοληθείτε με όποιον θέλετε. Μέχρι τότε, έχετε πολύ δουλειά για να υποστηρίξετε επικοινωνιακά τα διαφαινόμενα ατοπήματα του » Δημάρχου σας»
Λιγο σοβαρότητα λοιπόν !!!

Ακούστε επιχειρηματολογία: «Η λάσπη δεν μας τρομάζει», «το κάρβουνο δεν μπορεί να μας κάψει», «η μουντζούρα δεν πιάνει στο φως» και «η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της». Σιγή………..

Κάποιος, μάλιστα, το θεώρησε… «υπέροχη πολιτική ανάλυση»(!) αυτό που μόλις διαβάσατε… «… όταν καταφέρετε να ξεχωρίζετε την χρηματική αξία σας», λέει. Δηλαδή, τις δημοσιογράφους εσείς τις βγάζετε σε νυφοπάζαρο και κοστολογείτε την… «χρηματική αξία τους»;;; (μνήσθητί μου Κύριε!) Έχουν οι άνθρωποι «χρηματική αξία» και δεν το γνώριζα να πάω να… κοστολογηθώ;

Εγώ για το μόνο που θα σας ενημερώσω, αγαπητέ κύριε, είναι ότι ο «Δήμαρχός μας», είναι και δικός σας και όλων των δημοτών! Επίσης, απ’ όλους τους χαρακτηρισμούς που μου αποδώσατε, περισσότερο γέλασα να ξέρετε με το… «κομματόσκυλο», γιατί ξεκινώντας με αυτόν τον χαρακτηρισμό, κλείνετε το παραλήρημά σας με… την αφίσα της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»!!! Ήταν πράγματι ιδιαίτερα πετυχημένος…

Πέρα από το ασυνάρτητο υβρεολόγιο – «καραμελίτσες σε όλες τις γεύσεις», δεν υπάρχει κανένα νόημα και ουσία στην τοποθέτησή σας, όπως ούτε και επιχειρήματα. Ο μόνος λόγος που έδωσα «χώρο» και στην δική σας τοποθέτηση, ήταν για να σας αφήσω να εκτεθείτε λίγο περισσότερο! Πιστέψτε με, δεν χρειάζεται πουθενά η συμμετοχή μου, έχετε κάνει όλη τη δουλίτσα μόνος σας!

Υ.Γ. Η απάντηση με το αγαπημένο μου κόκκινο χρώμα της φωτιάς, ισχύει επίσης και για εσάς! Τα σέβη μου…

Σημαντική επισήμανση: Το #gavata.news δεν εξαπάτησε ΠΟΤΕ το αναγνωστικό του κοινό, που μας τιμά με τις επισκέψεις του καθημερινά! Αυτό που υποσχεθήκαμε στον κόσμο από το εισαγωγικό κιόλας σημείωμα, ήταν «Ενημέρωση με άποψη Παραπολιτική» και αυτό δίνουμε, εδώ και 2 χρόνια και συνεχίζουμε απτόητοι!!! 

Επάνω