Με τους φίλους της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου (Α.Ε.Ζ.) να κρατούν την πίστα γεμάτη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, το κέφι στο ζενίθ και το κέντρο να σφύζει από ζωή, δεν θα μπορούσε παρά μόνο επιτυχημένη να χαρακτηριστεί η βραδιά που διοργάνωσε την Παρασκευή (03/01) ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της πόλης.
Στο ετήσιο αυτό “αθλητικό αντάμωμα” διασκέδασης, που οργανώνεται προς ενίσχυση του ιστορικού συλλόγου του Ζεφυρίου, ανταποκρίθηκαν με προθυμία αυτοδιοικητικοί παράγοντες της δημοτικής και τοπικής Αρχής του Δήμου Φυλής, αντιπροσωπείες ποδοσφαιρικών και άλλων αθλητικών σωματείων της περιοχής, ποδοσφαιριστές και φίλοι του συλλόγου, καθώς και εκπρόσωποι πολιτιστικών και γονεϊκών φορέων της πόλης.
Από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής στον χορό της Α.Ε.Ζ. παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Φυλής Τόλης Βαδεβούλης, η Πρόεδρος Τοπικού Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη, ο Τοπικός Σύμβουλος και προπονητής της ομάδας Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Διονύσης Κατηφόρης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων Σωτήρης Τσουκαλάς και Αποστολόπουλος Χρήστος, αντίστοιχα, ο σύμβουλος επί των αθλητικών θεμάτων του Δήμου Φυλής Χρήστος Κ. Παππούς και από την αντιπολίτευση οι Δημήτρης Καμπόλης και Γιώργος Παπαριστείδης.
Από την Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής η ταμίας Γιώτα Σακκά, ο Πρόεδρος του Εθνικού Πανοράματος Φάνης Μαλανδρίνος, εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Κώστας Μπαλής, ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Α.Ε.Ζ. Σωτήρης Σερεμέτης και Παναγιώτης Λουμάκης.
Επίσης παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου και Αντιπρόεδρος του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου Ηλίας Αθανασόπουλος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Μηνάς Ζέρβας.
Χαιρετίζοντας την έναρξη της χοροεσπερίδας, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αθλητικής Ένωσης Ζεφυρίου κ. Βαρβάρα Κυριακάκη, αφού ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα και στην ανάγκη υποστήριξης του συλλόγου προκειμένου να διασωθεί η ιστορία του, ενώ με… “γλυκό” πλασέ εξέφρασε προς τη διοίκηση την επιθυμία κατασκευής ενός ακόμη γηπέδου στην πόλη του Ζεφυρίου.
Ο Αντιδήμαρχος Γ. Μαυροειδάκος ζήτησε τον λόγο για να επισημάνει την αισθητή απουσία του προσφάτως εκλιπόντα, σημαντικού παράγοντα της Α.Ε. Ζεφυρίου, τον Μαρίνο Σερεμέτη, δίδυμο αδελφό του προπονητή της ομάδας και απαντώντας στην προτροπή της κ. Κυριακάκη τόνισε χαρακτηριστικά ότι “Όλοι θέλουμε να γίνει!”
Η γιορτινή βραδιά της Α.Ε.Ζ. – όπως μαρτυρούν και οι εικόνες – κύλησε χαρούμενα κι ελπιδοφόρα για αρκετές ώρες, με άφθονο φαγητό, τραγούδι και χορό.