Βροχή ευχών για την ονομαστική του εορτή έλαβε ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=
Κάθε μέσο της τεχνολογίας χρησιμοποίησαν φίλοι, συνάδελφοι αλλά και απλοί δημότες, για να ευχηθούν στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Θανάση Σχίζα για την ονομαστική του εορτή. Ενδεικτικό μάλιστα της αναγνώρισης του έργου του είναι το γεγονός πως, μόνο στον τοίχο του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, οι ευχές ξεπέρασαν τις 700, που πέρα από το πολύτιμο αγαθό της “καλής υγείας”, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του φθινοπώρου, συχνά συνοδεύονταν με παραινέσεις για συνέχιση της σημαντικής προσφοράς του στα κοινά.
Ανάλογη η… συμφόρηση και στην τηλεφωνική του γραμμή, που δεν σταμάτησε να χτυπά από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αλλά και της προσέλευσης των ανθρώπων που θέλησαν να τον επισκεφτούν στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας, για τους οποίους ο Αντιδήμαρχος είχε φροντίσει να ευχαριστήσει με γλυκά κεράσματα.
Για τη συγκινητική συμμετοχή του κόσμου σε μια προσωπική μέρα χαράς, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας δεν έκρυψε τη χαρά του:
Και θα σταθούμε ακριβώς στη “δύναμη” που παίρνει ένας αιρετός την ημέρα της γιορτής του, από το πλήθος ευχών που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της αγάπης των ανθρώπων για τους οποίους αφιερώνει, επί σειρά πολλών ετών, χρόνο, που τον στερεί ακόμα και από σημαντικές στιγμές με την οικογένειά του και του φωτίζουν τον δρόμο για τη συνέχεια. Γιατί διαφορετικά, αν κάθε ευχή ανταποκρινόταν σε… ψήφο, τότε οι συνυποψήφιοί του, μάλλον θα τα βρουν… σκούρα!

To site του Δήμου Φυλής …