"Βομβιστής" ή... "καμικάζι" τελικά ο Αλέξανδρος;

“Βομβιστής” ή… “καμικάζι” τελικά ο Αλέξανδρος;
“Βομβιστής” ή… “καμικάζι” τελικά ο Αλέξανδρος;

Να μαζέψει την… κατακερματισμένη εικόνα της παράταξης επιχειρεί με κάθε τρόπο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Φυλής, Αλέξανδρος Κουλοχέρης, μετά τη δήλωση – “βόμβα” που έκανε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της 15ης Ιανουαρίου, που σε αναζήτηση αφορμής να θίξει τις πρακτικές διορισμών της προηγούμενης διοίκησης αναφέρθηκε σε διορισμούς παιδιών πρώην Αντιδημάρχων μέσω του Δήμου και μέσω του ΣΥΝ.ΠΑ., ανακαλώντας στις μνήμες των δημοσιογράφων περιπτώσεις που αφορούσαν τα… συγγενικά του πρόσωπα!!!

Αδύναμος να διαχειριστεί το… μπαράζ δημοσιευμάτων που ακολούθησαν, παρουσιάζοντας – με τεκμήρια! – τις περιπτώσεις διορισμών που ουσιαστικά του υπενθύμιζαν σε ποιους θα μπορούσε να απευθύνεται η… καταγγελία του, ο κ. Κουλοχέρης κατέβαλλε εις μάτην προσπάθειες να ανασκευάσει την αρχική του τοποθέτηση, αφού στο βίντεο που ο ίδιος έχει αναρτήσει, ακούγεται ξεκάθαρα το επίμαχο προϊόν λόγου: “Έχετε κατά διαστήματα μονιμοποιήσει/κάνει αορίστου, κόρες πρώην Δημάρχων, κόρες πρώην Αντιδημάρχωνπροσπαθείτε να κάνετε ακόμη και ειδικούς συνεργάτες απ’ το παράθυρο του ΣΥΝ.ΠΑ.“!!!

Στις διευκρινήσεις που ζητήθηκαν για το “ποιου πρώην Αντιδημάρχου τα παιδιά καταγγέλλει ότι διορίζονταν στον Δήμο και στον ΣΥΝ.ΠΑ.;”, όταν ανάμεσά τους βρίσκονταν η σύζυγος, η κουνιάδα και ο αδελφός του, ο κ. Κουλοχέρης με εμφανή τα σημάδια ενόχλησης και πανικού, στράφηκε εναντίον των τοπικών μέσων που τα ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ στην επιφάνεια – καθώς πρόκειται για υποθέσεις γνωστές και δημοσιευμένες από το 2016!

Επινόησε μάλιστα κι έναν… “ευφυή” (;) χαρακτηρισμό να αποδώσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να στοιχειοθετήσουν την “αλήθεια” που ο ίδιος ευαγγελίζεται! Τα αποκάλεσε… “τζουκ μποξ που λειτουργούν με κέρμα” και το ευφυολόγημά του αυτό ανακυκλώνει όλο χαρά και περηφάνια το φίλα προσκείμενο στην παράταξή του blog, αγνοώντας προφανώς ότι το “κέρμα” στην προκειμένη περίπτωση ήταν η δήλωση του ιδίου, που θα ευχόταν να είχε καταπιεί την ώρα που αντιλήφθηκε πως… δεν ενεργοποίησε απλά ένα “τραγουδάκι” στη συσκευή, αλλά… playlist με παρατράγουδα!!!

“Παραποίησαν τις δηλώσεις μου!”, έσπευσε να δικαιολογηθεί, μα το οπτικοακουστικό υλικό που συνοδεύει την απολογητική ανάρτησή του, δεν συμφωνεί. Ίσως ούτε κι ο ίδιος, αφού λίγες αράδες αργότερα παραδεχόταν: “… πολιτεύτηκα με σκοπό να λέω αλήθειες για όλα τα θέματα, χωρίς να λογίζω το πολιτικό κόστος”!

Κι αφού δεν το λογίζει, προς τι… αλιλογίζει;

… αναρωτιούνται όσοι διαπιστώνουν τις φρενήρεις αντιδράσεις των μέσων επικοινωνίας της παράταξης, μετά τη… “βόμβα” – όπως επιχείρησαν να παραφράσουν μια γκάφα ολκής – που ενεργοποίησε ο… “φτωχός πλην τίμιος αντιπολιτευτής – κάου μπόυ”! (Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! “Φτωχός πλην τίμιος αντιπολιτευτής – κάου μπόυ”, ήταν ο χαρακτηρισμός που σε ένδειξη συμπαράστασης του απέδωσε… “φυλική” διαδικτυακή σελίδα, για να εξάψει τη φαντασία των δημοτών – αναγνωστών: Άραγε την τεκίλα στα σαλούν την καταναλώνουν με… το σκουληκάκι, ή από μόνος του έρχεται αυτός ο οίστρος;;;)

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, μάλιστα, των “φυλικών” μέσων της… “Άγριας Δύσης”, που επικοινωνούν την εικόνα της παράταξης του κ. Κουλοχέρη, να αποπροσανατολίσουν και να ανατρέψουν τις δυσάρεστες εντυπώσεις, φθάνουν σε σημείο να ανασκαλεύουν ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση ακόμη και για την… κατσαρίδα που βρέθηκε στο ψωμί μαθητή από τα “Σχολικά Γεύματα” του Υπουργείου Παιδείας (!!!) κατορθώνοντας να περάσουν το λάσο της παραπληροφόρησης στον λαιμό του “φτωχού πλην τίμιου αγελαδάρη”, με επιδεξιότητα που θα την ζήλευε και ο… Λούκυ Λουκ!  Ίιιιιιχααααα….

Γιατί θεωρείται – επιεικώς – αφύσικο, άνθρωποι της ενημέρωσης και της πολιτικής ζωής ενός τόπου, να φανερώνουν άγνοια του γεγονότος ότι η σχολική σίτιση αφορά ένα κρατικό πρόγραμμα και ουδεμία ανάμειξη έχουν σε αυτό οι Δήμοι – πολλώ δε μάλλον δεν ευθύνονται και για τον ποιοτικό έλεγχο των τροφών, ή την… ανάθεση των εταιρειών και των προμηθευτών που συμμετέχουν σε αυτό!!!

Είτε πρόκειται, λοιπόν, για γκάφα ολκής, είτε για… “βόμβα” μεγατόνων η τοποθέτηση του κ. Κουλοχέρη στο δημοτικό συμβούλιο της 15ης Ιανουαρίου, το θέμα είναι ότι το “ωστικό κύμα” παρέσυρε και τη δική του… στέγη και οι εξελίξεις μοιάζουν να είναι καταιγιστικές, με ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις να γίνονται καθημερινά, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης!!! Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, λοιπόν, αφού όπως είπε και ο αρχαίος Έλληνας κωμωδιογράφος Αριστοφάνης… “πάσαν γλώσσα βασάνιζε”!

Επάνω