"Βάζει πλάτη" στη Διοίκηση Παππού ο γιατρός Κώστας Βάβουλας!

«Βάζει πλάτη» στη Διοίκηση Παππού ο γιατρός Κώστας Βάβουλας!
«Βάζει πλάτη» στη Διοίκηση Παππού ο γιατρός Κώστας Βάβουλας!

Την υποψηφιότητα του Κώστα Βάβουλα, ο οποίος αποφάσισε να συστρατευθεί με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Κώστας Βάβουλας είναι γιατρός, με ξεκάθαρο πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίγμα. Υπήρξε συντονιστής της παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων.

Χαιρετίζοντας την ενωτική αυτή πρωτοβουλία, ο Χρήστος Παππούς ανέφερε τα εξής:

«Είναι πολύ τιμητικό που συστρατεύεται μαζί μας ο Κώστας Βάβουλας, ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του αυτοδιοικητική ιστορία, καθώς βρίσκεται από το 1998 στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα σε συντονιστικό ρόλο, με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Κοινός μας στόχος είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια ανάπτυξης της πόλης μας. Η κοινή πορεία δημιουργεί νέα αυτοδιοικητικά δεδομένα, μπροστά στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.»

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Βάβουλας δήλωσε:

«Βάζουμε πλάτη για να αναπτύξουμε κι άλλο την πόλη μας. Βάζουμε πλάτη σε ένα πετυχημένο Δήμαρχο, φίλο με συναγωνιστικές περγαμηνές. Βάζουμε πλάτη για να σπάσουμε το φόβο στην περιοχή μας με το φως και την αλήθεια. Αναπτύσσουμε ολόπλευρα την πόλη μας και προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί.»

Σχόλια
Επάνω