Αφιερωμένη στο "νέο αίμα" του Δήμου Φυλής η Κυριακή

Αφιερωμένη στο «νέο αίμα» του Δήμου Φυλής η Κυριακή
Αφιερωμένη στο «νέο αίμα» του Δήμου Φυλής η Κυριακή

Αφιερωμένη στη νεολαία του Δήμου Φυλής η Κυριακή 8 Ιουλίου, με εθελοντική αιμοδοσία το πρωί και συναυλία το απόγευμα, σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια.

Η Επιτροπή Νέας Γενιάς και υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», διοργανώνει στην Πλατεία Δημαρχείου στα Άνω Λιόσια (στις 21:30 μ.μ.) τη «Γιορτή Νεολαίας 2018» υπό τους ήχους του νεανικού συγκροτήματος των «VEGAS», που κλήθηκαν να διασκεδάσουν τους νέους και νέες της περιοχής με τις πρόσφατες αλλά και παλιότερες επιτυχίες τους.

«Παίξε Μπάλα» είναι το μότο της βραδιάς, με επιρροή από την περίοδο του Μουντιάλ που διανύουμε και τη νεολαία να… «σκοράρει» στη διασκέδαση!

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και το κάλεσμα των εθελοντών αιμοδοτών δημοτών, που θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της ίδιας μέρας (09:00 – 14:00) στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζεφυρίου. Η 11η Αιμοδοσία «Για το Παιδί» είναι πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων Ζεφυρίου και της Επιτροπής Νέας Γενιάς του Δήμου Φυλής και πραγματοποιείται με τη συμμετοχή της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου, του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού».

Οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής, αναμένονται – για μία ακόμη φορά – να δείξουν έμπρακτα την ευαισθησία τους σε αυτή τη ζωτικής σημασίας προσφορά για τον συνάνθρωπο. Δίνω αίμα – δίνω ΖΩΗ!

Σχόλια
Επάνω