Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες, μετά από διάρρηξη στην Πεύκη. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής (212) εντόπισαν ένα ύποπτο λευκό όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες. Ακολούθησε καταδίωξη στην οποία συνέδραμε αμέσως η ΔΙΑΣ 500Α3 με τον επικεφαλής.
Ο οδηγός του οχήματος δεν σταματούσε παρά τα σήματα των αστυνομικών με το όχημα να περνάει από το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια και να αποβιβάζονται από αυτό, τρεις επιβάτες.
Λίγο αργότερα ο οδηγός βλέποντας τον κλοιό να στενεύει αποφάσισε να εκτρέψει το όχημα και να βγει από εκείνο βάζοντάς του στα πόδια. Ωστόσο οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Δόθηκε εντολή και έφτασαν ενισχύσεις ενώ σε ανάπτυξη βρίσκεται έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών.
