Αστυνομικοί στο έργο της διάσωσης των κατοίκων από τα πύρινα μέτωπα στη Φυλή

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Πόρτα – πόρτα γίνεται η αναζήτηση των πολιτών που μένουν σε σημεία που απειλούνται από τα μέτωπα της φωτιάς στη Φυλή και σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνας Δημογλίδου, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημαντική για μία ακόμα φορά υπήρξε, στην κατεύθυνση αυτή, η συνδρομή των αστυνομικών. Περισσότεροι από εκατό συμπολίτες μας, 22 μοναχές και μοναχοί από τη Μονή Κλειστών και το Μοναστήρι των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στην Πάρνηθα, καθώς και ζωάκια που κινδύνεψαν, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τις φωτιές.

Καρέ – καρέ τη μεγάλη επιχείρηση ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, για τη διάσωση των μοναχών που αρνούνταν να εγκαταλείψουν τη Μονή Κλειστών, κατέγραψε η κάμερα του OPEN:

Σε άλλο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr, φαίνονται αστυνομικοί να ρωτούν μια γυναίκα αν έχει μέσο να διαφύγει, αλλά και να βοηθούν ανθρώπους που φεύγουν με το βρέφος τους στο καροτσάκι. Στο ίδιο βίντεο φαίνονται να βοηθούν όμως και άλλη μία «κάτοικο» της περιοχής, μια χελώνα που μέσα στη σύγχυση βρέθηκε στη μέση του δρόμου.

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …