Ασημένιος ο Βασίλης Αβραμίκας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do "Γιώργος Βόλαρης"

Ασημένιος ο Βασίλης Αβραμίκας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do “Γιώργος Βόλαρης”
Ασημένιος ο Βασίλης Αβραμίκας στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do “Γιώργος Βόλαρης”

Στη δεύτερη θέση του βάθρου σκαρφάλωσε ο Βασίλης Αβραμίκας, ένα από τα αυθεντικά αθλητικά ταλέντα της πόλης των Άνω Λιοσίων, ο οποίος παρά τον οξύ τραυματισμό που υπέστη στην επιγονατίδα κατά τη διάρκεια του τελικού, κατόρθωσε να αποσπάσει την 4η (!) για τη φετινή χρονιά σημαντική του διάκριση από το Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do “Γιώργος Βόλαρης” που διεξήχθη με 1600 αθλητές από 200 σωματεία, το περασμένο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αγωνιζόμενος στην κατηγορία – 58 Ανδρών, πέρασε με άνεση στον τελικό του Κυπέλλου στην κατηγορία του, υπό την τεχνική καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Παλαιολόγου. Με το χαρακτηριστικό πείσμα των διακεκριμένων αθλητών, ο Βασίλης Αβραμίκας αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες των γιατρών να εγκαταλείψει τον αγώνα, όταν λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του – κι ενώ προηγείτο στο σκορ! – υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην επιγονατίδα. Ο Πρωταθλητής Νοτίου Ελλάδος ολοκλήρωσε μαχόμενος με συντηρητική προσπάθεια, χάνοντας την πρόκριση που διατηρούσε έναντι του αντιπάλου του, μα προσθέτοντας έναν ακόμη σπουδαίο τίτλο στην ήδη πλούσια συλλογή του!

Η πρόσφατη επιτυχία του 18χρονου αθλητή του συλλόγου “Α.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ”, που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στα τατάμι μεγάλων εθνικών αγώνων έχοντας κατακτήσει διαχρονικά σε κατηγορίες Παίδων και Εφήβων δεκάδες τίτλους, ήταν η 4η σε σειρά σημαντική διάκριση για το έτος που εκπνέει, αφού έχει προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ακρόπολις, χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας, καθώς και αργυρό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας στην κατηγορία εφήβων, στην τελευταία του εμφάνιση ως έφηβος. 

Μπορεί την ταχύτητα της 12ετούς αθλητικής πορείας του ταλαντούχου πρωταθλητή του Tae Kwon Do να ανακόψει για ένα μικρό χρονικό διάστημα η αγωγή ανάρρωσής του, βάσει όμως των ενδείξεων της αγωνιστικής του εξέλιξης, ο Βασίλης Αβραμίκας θα επανέλθει σύντομα και με δριμύτερες προθέσεις, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο αγαπημένο του άθλημα!

Επάνω