Από πού παραδίδετε μαθήματα… Δημοκρατίας, κύριε Ρούσσα;

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Απρόκλητη επίθεση, με αυθαίρετα συμπεράσματα και οξείς χαρακτηρισμούς όπως… “νεκροθάφτες της είδησης”, δέχθηκε το σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “αλλάΖΟΥΜΕ” Χρήστο Ρούσσα, σε ανάρτηση που δημοσίευσε στο προσωπικό του χρονολόγιο και σας παραθέτουμε:

Από πού παραδίδετε μαθήματα... Δημοκρατίας, κύριε Ρούσσα;

Καθόσον, βεβαίως, στην καταγγελία του κ. Χρήστου Ρούσσα, συμπεριλαμβάνεται το μέσο που ήδη έχετε επισκεφτεί, οφείλουμε να του δώσουμε τις ανάλογες απαντήσεις:

Πράγματι, κύριε Ρούσσα, ΔΕΝ μπορείτε να ελέγξετε τον Τύπο. ΕΥΤΥΧΩΣ για τη Δημοκρατία μας! Πολλώ δε μάλλον δεν μπορείτε να τον κατευθύνετε στη… μακαρία οδό των πολιτικών σας σκοπιμοτήτων, φέροντας στους ώμους σας σαν τα “κοράκια” (για να σας επιστρέψουμε τον χαρακτηρισμό  του “νεκροθάφτη”) ειδήσεις που έχουν περιέλθει σε κατάσταση… προχωρημένης σήψης, από τον καιρό που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Καθώς, ωστόσο, στο εν λόγω δελτίο Τύπου που λάβαμε και αξιολογήσαμε, το ενδιαφέρον του #gavatanews εστίασε στη διαβεβαίωση που περιείχε η δήλωσή σας: “… Εμείς δεν θα περιμένουμε να συζητηθεί το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα το φέρουμε άμεσα στο δημοτικό συμβούλιο και θα ζητήσουμε εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή…”, παρευρεθήκαμε, με συναδέλφους από άλλα τοπικά μέσα, στο χθεσινό Δ.Σ., προκειμένου να καταγράψουμε και τον αγώνα – και την αγωνία σας. Όμως η θέση σας κύριε Ρούσσα στα έδρανα της αντιπολίτευσης κι εχθές, όπως μήνες τώρα, ήταν… ΚΕΝΗ!

Από πού παραδίδετε μαθήματα... Δημοκρατίας, κύριε Ρούσσα;

Δεν δικαιούστε, λοιπόν, κύριε Ρούσσα, να παραδίδετε ΕΣΕΙΣ μαθήματα Δημοκρατίας, όταν ο ίδιος που διεκδικείτε εκ νέου την ψήφο των δημοτών, απαξιώνετε το κορυφαίο συλλογικό όργανο της τοπικής διοίκησης, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο!!

Πολιτικός σας αντίπαλος, κύριε Ρούσσα, δεν είναι σίγουρα ο τοπικός Τύπος. Μοναδικός “αντίπαλος” κάθε αιρετού είναι τα προβλήματα των πολιτών και για την ενεργή παρουσία σας σε αυτά, θα λογοδοτήσετε στις 8 του Οκτώβρη! Όχι για το πόσα δελτία Τύπου προωθήσατε στα μέσα.

Θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε την έλλειψη ψυχραιμίας, με τις συνεχείς απώλειες μελών της παράταξής σας, όμως και πάλι, δημοσιεύσαμε πρόθυμα την έκκλησή σας για συμμετοχή των δημοτών στο ψηφοδέλτιο.

Επομένως, προς τι η επικριτική και άκρως επιθετική ανάρτησή σας στα social εναντίον του τοπικού Τύπου; Είναι θεωρείτε ικανή αυτή να ασκήσει πίεση ή ακόμα να εργαλειοποιήσει τα τοπικά μέσα, προκειμένου να κάνετε το προεκλογικό σας “κομμάτι”;

Να είστε βέβαιος, κύριε Ρούσσα, πως αν κρίνουμε οποιαδήποτε… άξια λόγου προσφορά σας στον τόπο, θα είμαστε μεταξύ εκείνων που θα την αναδείξουμε, όπως συμβαίνει με δράσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, στον οποίο τυγχάνεται πρόεδρος.

Ελπίζουμε, ως τότε, να μην χρειαστεί να επανέλθουμε με ανάλογες προσωπικού επιπέδου αντιπαραθέσεις.

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …