Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στο Μενίδι;

Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στο Μενίδι;
Απόπειρα απαγωγής ανηλίκου στο Μενίδι;

Μία πολύ πρόσφατη υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανηλίκου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά την αποκάλυψη που έκανε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή ο αντιδήμαρχος Μενιδίου κ. Στάθης Τοπαλίδης!

Το σοβαρότατο αυτό περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του αντιδημάρχου του Μενιδίου, συνέβη την Κυριακή το πρωί, κατά τη διάρκεια του εορτασμού της εθνικής και θρησκευτικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Μενίδι, όταν άγνωστος – αλλοδαπός υπήκοος, σύμφωνα με μαρτυρία του ίδιου – αποπειράθηκε να απαγάγει ανήλικο παιδί που συμμετείχε στην παρέλαση.

Η απαγωγή απετράπη την τελευταία στιγμή χάρη στην έγκαιρη συνδρομή των πολιτών, που ήταν μπροστά στο περιστατικό και αντιλήφθηκαν αμέσως την πρόθεση του επίδοξου απαγωγέα.

Ο δράστης μάλιστα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά στη δημοσιότητα, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του μία λεπίδα και ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με υγρό που πιθανόν να προτίθετο να τοποθετήσει στο πρόσωπο του παιδιού, προκειμένου να το υπνωτίσει!

Ο αντιδήμαρχος κ. Τοπαλίδης προέβη σ’ αυτή την καταγγελία, με σκοπό να επισημάνει – για μία ακόμη φορά – την άμετρη ανομία που επικρατεί στην περιοχή, ενώ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του δράστη, ή για το αν συνελήφθη από την αστυνομία!

Σχόλια
Επάνω