Αποτελεσματικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια αθίγγανων στο Ζεφύρι!

Αποτελεσματικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια αθίγγανων στο Ζεφύρι!
Αποτελεσματικές επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια αθίγγανων στο Ζεφύρι!

Με θετικά αποτελέσματα λειτουργούν οι εντατικές και συντονισμένες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια αθίγγανων στο Ζεφύρι, που μόνο μέσα στον μήνα Φεβρουάριο και με διαφορά 5 ημερών, συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών, ένα για παραχάραξη χαρτονομισμάτων και έγιναν 20 ακόμα προσαγωγές.

Εφόδους σε δύο σπίτια και ένα κατάστημα στο Ζεφύρι πραγματοποίησε εχθές (14/02) η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής για τη σύλληψη εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών ουσιών.

Ύστερα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, οργανώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία και συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ προσήχθησαν άλλα 14. Οι δύο από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για ναρκωτικά, ενώ ο τρίτος για παραχάραξη χαρτονομισμάτων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα σπίτια όπου βρέθηκαν τα ναρκωτικά απέχουν μόλις 50 μέτρα από τις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ.!

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι επιχειρήσεις της αστυνομίας έχουν εντατικοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς και μία εβδομάδα νωρίτερα και κατόπιν πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, περισσότεροι από 50 άνδρες των ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ, με 25 αυτοκίνητα και μία κλούβα, περικύκλωσαν ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο σε περιοχή που θεωρούνταν άβατο και έγιναν 6 προσαγωγές (4 άνδρες και 2 γυναίκες).

Οι δράσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και κάθε μορφής παραβατικότητας, θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. 

Σχόλια
Επάνω