Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συλλόγου Κρητών "Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ": Η καρδιά του αείμνηστου Βασίλη Στεφανουδάκη "χτύπησε" δυνατά!!!

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συλλόγου Κρητών “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”: Η καρδιά του αείμνηστου Βασίλη Στεφανουδάκη “χτύπησε” δυνατά!!!
Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συλλόγου Κρητών “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”: Η καρδιά του αείμνηστου Βασίλη Στεφανουδάκη “χτύπησε” δυνατά!!!

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η είδηση της πλειοψηφικής εκλογής της Κωνσταντίνας (Ντίνας) Στεφανουδάκη στο Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”, βάση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν την Κυριακή 12/01 στα γραφεία του Συλλόγου, όπου τα μέλη – διατηρώντας ακόμα νωπή τη μνήμη του μακαρίτη Βασίλη Στεφανουδάκη, που για πολλές συνεχόμενες διετίες τα τελευταία χρόνια και μέχρι την προ 10 μηνών αποδήμησή του, διετέλεσε Πρόεδρος του κρητικού σωματείου – έδωσαν το προβάδισμα στην κόρη του!

Τη σκυτάλη της διοίκησης του ιστορικού Συλλόγου παρέδωσαν οι εκπρόσωποι της μεγαλονήσου στον Δήμο Φυλής, στην κόρη του αείμνηστου Βασίλη, Ντίνα Στεφανουδάκη, στηρίζοντας δυναμικά την υποψηφιότητά της και την ανέδειξαν πρώτη σε ψήφους (126) μεταξύ των συνυποψηφίων της, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την αγάπη που της κληροδότησε ο πατέρας της για την Κρητική γη και τις παραδόσεις της, ώστε να συνεχίσει επάξια το έργο που ο ίδιος άφησε ανολοκλήρωτο λόγω της απώλειάς του.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για τα εκλεγμένα μέλη που θα συγκροτήσουν τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., είναι τα ακόλουθα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Στεφανουδάκη Κωνσταντίνα του Βασιλείου 126

Λινοξυλάκης Διονύσιος του Κοσμά 109

Δημητρόπουλος (Βολικάκης) Νικόλαος του Παναγιώτη 107

Μηλιωτάκη Άννα του Κωνσταντίνου 105

Μαθιουδάκης Βασίλειος του Μάρκου 100

Καλογεράκη Ευτυχία (Έφη) του Κωνσταντίνου 94

Μανωλιούδης Εμμανουήλ – Χρυσοβαλάντης του Παντελή 88

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή:

Αδελιανάκη Φιρφιλη Δέσποινα του Ιωάννη 116

Παπαδάκη Ελένη του Γεωργίου 115

Σερδαράκης Νικόλαος του Ελευθερίου 89

Και μπορεί η εκλογή της Κωνσταντίνας Στεφανουδάκη, όπως και η επανεκλογή άλλων δραστήριων και με πολυετή προσφορά στον Σύλλογο μελών, να ήταν για κάποιους αναμενόμενη, εκείνο όμως που κυριάρχησε ως “είδηση” και θέμα συζήτησης για την “επόμενη μέρα” των αρχαιρεσιών, ήταν το αποτέλεσμα της κάλπης για την υποψηφιότητα του δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα” Αντώνη Λυχνάκη, ο οποίος βρέθηκε… εκτός Δ.Σ. του Συλλόγου.

Επάνω