Απαλλαγή από τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων για τους καλοκαιρινούς μήνες

Απαλλαγή από τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων για τους καλοκαιρινούς μήνες
Απαλλαγή από τα τροφεία των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων για τους καλοκαιρινούς μήνες

Την απαλλαγή από την καταβολή των τροφείων για τους μήνες της θερινής περιόδου (Ιούνιο – Ιούλιο), αποφάσισε ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικών / Βρεφονηπιακών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, με μία ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνει τις ευχές του και ενημερώνει τους γονείς για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα αναμνηστικά τους δώρα οι λιλιπούτειοι μαθητές, καθώς – για πρώτη φορά – οι έκτακτες συνθήκες δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων αποφοίτησης.

“Αγαπητοί γονείς,

Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Άνω Λιοσίων, θα παραδώσουν στους μικρούς τους μαθητές, τον φάκελο εργασιών τους, το αναμνηστικό δώρο του σταθμού, καθώς και το ενθύμιο αποφοίτησης τους.

Η παραλαβή αυτή από γονείς και παιδιά, θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένο ραντεβού, το οποίο θα οριστεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας, κατά την εβδομάδα από Δευτέρα 29 Ιουνίου έως και Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Φέτος, βιώνουμε όλοι, μια διαφορετική πραγματικότητα, που αλλάζει τις καθημερινές μας συνήθειες και τα σχέδια μας. Έτσι, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθεί η ενιαία καλοκαιρινή γιορτή που είχε προγραμματιστεί, με τραγούδια, χορό και τελετή αποφοίτησης.

Το γεγονός όμως αυτό, δεν εμποδίζει να έχουμε την σκέψη μας κοντά στους μικρούς μας μαθητές και την επιθυμία μας, να τους αποχαιρετίσουμε με αγάπη, δίνοντας τους πολλές ευχές, για καλή πρόοδο και επιτυχία στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης, ελπίζοντας πως θα θυμούνται πάντα το πρώτο τους σχολείο και θα έχουν τις πρώτες γνώσεις, στην ζωή τους οδηγό!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ
Παιδικών/Βρεφονηπιακών Σταθμών
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος”

Επάνω