Απίστευτο! "Διορθώνουν" τις δηλώσεις Μπουραϊμη, επειδή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο!

Απίστευτο! «Διορθώνουν» τις δηλώσεις Μπουραϊμη, επειδή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο!
Απίστευτο! «Διορθώνουν» τις δηλώσεις Μπουραϊμη, επειδή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο!

Είναι απορίας άξιο και λυπηρό συγχρόνως, σε τι σημείο εξαθλίωσης μπορούν να φτάσουν οι αρχολίπαροι χειροκροτητές των αρχηγών δημοτικών παρατάξεων, στα πρόθυρα της εκλογικής αναμέτρησης, προκειμένου να αντιστρέψουν την εικόνα των δημοτών; Ίσως κι εμείς να βιαστήκαμε να κρίνουμε ως «πολιτισμένο» τον επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ», όταν με έκπληξη τον ακούσαμε να ευχαριστεί τον Δήμαρχο και την ομάδα του για τη θεμελίωση του δημοτικού κτιρίου που θα αποτελέσει τη Στέγη του «ΑΙΓΕΑ» και με εγκωμιαστικό λόγο να παραδέχεται ότι «ένας δήμος που εντάσσει στη δημοτική του δομή την κοινωνία και της δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχει, το μόνο που κατορθώνει είναι να νικάει όλα τα προβλήματα!«

Προφανώς και το γεγονός ότι ο κ. Μπουραϊμης δεν σκέφτηκε μέσα στην ειλικρίνεια των δηλώσεών του, ότι θα «κατηγορηθεί» από το site μας για… «πολιτικό πολιτισμό» και «εγκωμιαστικό λόγο προς τη διοίκηση«, δεν άρεσε στους «παλαμάκηδες» της παράταξης, που έσπευσαν να… παραποιήσουν (!!!) τα λόγια του πριν καταλάβουν οι ψηφοφόροι ότι ουσιαστικά η αντιπολίτευση χειροκρότησε τη διοίκηση του Δήμου Φυλής, με κίνδυνο να εκτεθεί ανεπανόρθωτα!!!

Το απόσπασμα των δηλώσεων στο άρθρο του #gavata.news, το οποίο επιβεβαιώνεται ΑΠΟΛΥΤΑ με οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο το οποίο έχει ανέβει στην διαδικτυακή ομάδα #gavata.news στο fb), έχει ως εξής:

Επιδεικνύοντας εντυπωσιακή ανωτερότητα και πολιτικό πολιτισμό, με λόγο ενωτικό και εγκωμιαστικό προς τη διοίκηση, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Συμμετοχής», πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπουραϊμης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής και την ομάδα του για την υλοποίηση αυτού του δημοτικού κτιρίου, καθώς – όπως τόνισε – αυτό που ενδιέφερε και την παράταξή του την περίοδο που είχε την ευθύνη του Δήμου, ήταν οι σύλλογοι να είναι κομμάτι της δημοτικής δομής. Επισφραγίζοντας, δε, την αναγνώρισή του επεσήμανε: «Ένας Δήμος που εντάσσει στη δημοτική του δομή την κοινωνία, της δίνει δηλαδή τη δυνατότητα να συμμετέχει, το μόνο που κατορθώνει είναι να νικάει όλα τα προβλήματα!» Ο κ. Μπουραϊμης, αφού συνεχάρη την πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο για την υπομονή και την επιμονή τους, αφιέρωσε καταλήγοντας το κομμάτι της πίτας «στην ενότητα των δυνάμεων της περιοχής είτε έχουν πολιτικό, είτε πολιτιστικό χαρακτήρα, διότι χωρίς ενότητα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά η περιοχή.«

Οι… παραποιημένες δηλώσεις του κ. Μπουραϊμη, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στο… «αγνώστου» συγγραφέως blog ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΦΥΛΗΣ:

Πάγια θέση της παράταξής μας, διαχρονικά αλλά για το λίγο διάστημα που είχαμε την ευθύνη στον ενιαίο Δήμο Φυλής, είναι πως οι Σύλλογοι πρέπει να είναι κομμάτι της δημοτικής δομής. Για αυτό και χαιρετίζουμε τη θεμελίωση της Στέγης του Αιγέα, ενός δημοτικού κτιρίου μέσα στο οποίο θα διατηρείται και θα προωθείται η Αιγαιοπελαγίτικη παράδοση. Συγχαρητήρια στο Δ.Σ του ΑΙΓΕΑ για την επιμονή και υπομονή τους στην κατεύθυνση αυτή.

(από την κοπή πίτας του Συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου Πολιτισμού ΑΙΓΕΑΣ)

Φυσικά και το κείμενο του Καλλικράτη, το οποίο έχει κοινοποιηθεί σε διάφορες ομάδες του facebook, συνοδεύεται μόνο από φωτογραφικό υλικό, παρά το γεγονός ότι υπάρχει βίντεο τραβηγμένο από δημοσιογράφο που καλύπτει τις δράσεις του κ. Μπουραϊμη και η οποία φαίνεται επίσης να βιντεοσκοπεί, στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στην ομάδα του #gavata.news!!!

Πρόκειται, αλήθεια, για μια στιγμή «υπερευαισθησίας» του υποψήφιου Δημάρχου η παραδοχή του έργου της διοίκησης και οι ευχαριστίες (αυτό που λέει κι ο λαός «θέλει η …………….. να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει»), ή πρόκειται απλά για μια… γκάφα ολκής; Ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση, όμως, θα ήταν προτιμότερο να πουν: «Μετάνοιωσε, ρε αδερφέ! Δεν τα εννοούσε! Του ξέφυγε!!!» Όχι, όμως, να παίζετε με τη νοημοσύνη του κόσμου, κύριοι! Μην παίζετε με την νοημοσύνη των δημοτών! 

Εκτός κι αν αυτό που είδαν και άκουσαν οι περισσότεροι από 300 φίλοι του «ΑΙΓΕΑ» που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου ήταν… virtual reality!!!

Επάνω