"Ανηλεής βομβαρδισμός" νέων υποψηφιοτήτων στη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"!

«Ανηλεής βομβαρδισμός» νέων υποψηφιοτήτων στη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»!
«Ανηλεής βομβαρδισμός» νέων υποψηφιοτήτων στη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»!

Σε έναν ανηλεή… «βομβαρδισμό» υποψηφιοτήτων εξεχουσών προσωπικοτήτων και διακεκριμένων για την ενεργό δράση τους στα κοινά, επιδίδεται τις τελευταίες ημέρες η ηγεσία της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», με καθημερινή ανακοίνωση ονομάτων που ενισχύουν το πρόγραμμα του συνδυασμού, δείχνουν εμπιστοσύνη στο έργο της διοίκησης και εκδηλώνουν φανερά πλέον την επιθυμία να συνδράμουν σ΄αυτό. Μόνο σήμερα το πρωί, ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου δύο νέες υποψηφιότητες, οι οποίες αφορούν ανθρώπους δυναμικούς, πετυχημένους στον χώρο τους και με όραμα και διάθεση για αγώνα στο πλευρό της ομάδας του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού!

Πρόκειται για την εκπρόσωπο των νέων Φυλής, την κ. Φωτεινή Κόκκινου, Πολιτικό Μηχανικό και Πρόεδρο του δραστήριου Συλλόγου ΝΕΩΝ ΦΥΛΗΣ, η οποία μόλις προχθές (10/02) πραγματοποίησε την τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων του Συλλόγου, παρουσία του Δημάρχου, αυτοδιοικητικών και πολιτικών εκπροσώπων!

Η κ. Κόκκινου έχει διατελέσει με επιτυχία προπονήτρια του bebe basket, στον ΕΥΝΙΚΟ Γ. Α. Σ. και έχει οργανώσει σημαντικές και πρωτοπόρες δράσεις στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στην αλληλεγγύη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δρομολόγηση λεωφορείου για τη μεταφορά των φοιτητών στις σχολές τους. Καλωσορίζοντας τη Φωτεινή Κόκκινου στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς, τόνισε ότι η μαχητικότητα, η αφοσίωση και η αποτελεσματικότητα της αποτελούν εγγύηση ότι θα προσφέρει και από το νέο της ρόλο. «Η Φωτεινή έβαλε και πέτυχε έναν δύσκολο στόχο. Να αφυπνίσει, να συσπειρώσει και να ενεργοποιήσει τους νέους. Εμείς παλεύουμε ώστε η νέα γενιά να έχει τις ευκαιρίες που της αξίζουν για να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά της, εδώ, στον τόπο μας. Έχουμε κοινούς στόχους και κοινή πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο Δήμαρχος Φυλής.

Με διαφορά δύο ωρών, ανακοινώθηκε και η εξίσου σημαντική υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Τροβιά, οικονομολόγου και πετυχημένου επιχειρηματία της περιοχής, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης. Την υποψηφιότητα του κ. Τροβιά  ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Αρκάδων Φυλής για την κοπή της βασιλόπιτας.

Ο Κώστας Τροβιάς μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια και κατοικεί τα τελευταία 40 χρόνια στην Άνω Λίμνη. Ο ίδιος μάλιστα αποκαλύπτοντας τους λόγους που οδήγησαν στην απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ», είπε πως τα τελευταία 4,5 χρόνια είδε τη Διοίκηση Παππού να «βάζει μπροστά τις σβηστές μηχανές του Δήμου Φυλής» και να κάνει πολύ σημαντικό έργο! «Πιστεύω πως η σημερινή διοίκηση έχει τη θέληση, το σχέδιο για να αλλάξει και να αναβαθμίσει περαιτέρω την περιοχή μας και θέλω να συμβάλω σε αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, σχετικά με την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τροβιά σημείωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που ένας ακόμη δραστήριος και επιτυχημένος επαγγελματικά άνθρωπος θα δώσει μαζί μας τη μάχη στις επικείμενες εκλογές. Παίρνω δύναμη, κάθε φορά που διαπιστώνω, πόσο πολλοί, είναι οι συνδημότες μας που ενστερνίζονται το όραμά μας για αυτόν τον τόπο και θέλουν να προχωρήσει. Ευχαριστώ, εκ μέρους όλων μας, τον Κωνσταντίνο για την εμπιστοσύνη του».

Όπως όλα δείχνουν, ο αδιάλειπτος αγώνας δρόμου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε υπηρεσίες, έργα και υποδομές – από την ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης έως και σήμερα – για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας του πολίτη συνεχίζεται και ενισχύεται με την αναγνώριση των δημοτών και την εκδήλωση της προθυμίας τους να συνδράμουν, προκαλώντας ένα επιπλέον άγχος στα… «στρατόπεδα» της αντιπολίτευσης.

Σχόλια
Επάνω