Ανανεωμένος και σύγχρονος ο "Σπάρτακος" Ζεφυρίου, μετά το λίφτινγκ από το Ν.Π.Δ.Δ. "Η ΠΑΡΝΗΘΑ"

Ανανεωμένος και σύγχρονος ο “Σπάρτακος” Ζεφυρίου, μετά το λίφτινγκ από το Ν.Π.Δ.Δ. “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”
Ανανεωμένος και σύγχρονος ο “Σπάρτακος” Ζεφυρίου, μετά το λίφτινγκ από το Ν.Π.Δ.Δ. “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”

Ένα ακόμα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό κλειστό γυμναστήριο, που συνεχώς αναβαθμίζεται, διαθέτει πλέον η πόλη του Ζεφυρίου! Το Κλειστό Γυμναστήριο “Σπάρτακος” ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε με τοποθέτηση νέου παρκέ και συντήρηση των κερκίδων, προκειμένου να παρέχει ποιοτικές και ασφαλείς συνθήκες προπόνησης στους αθλητές των σωματείων που φιλοξενεί!

Με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γιώργος Μαυροειδής παρέδωσε πριν από λίγες μέρες στα παιδιά του Ζεφυρίου, τους δημότες και τα ερασιτεχνικά σωματεία που προπονούνται σε αυτό, ένα πραγματικό στολίδι!

Οι εικόνες “μιλούν” από μόνες τους:

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Οι εκτεταμένες εργασίες αντικατάστασης του παλαιού δαπέδου με παρκέ (με γραμμογράφηση για μπάσκετ και βόλεϊ) και συντήρηση των κερκίδων της αθλητικής υποδομής ολοκληρώθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και τις αμέσως επόμενες ημέρες οι βελτιωτικές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν, με την απόσυρση των σιδερένιων κιγκλιδωμάτων από τις κερκίδες και την αντικατάστασή τους με πλέξιγκλας, ενώ θα βαφτεί και το εξωτερικό της αθλητικής υποδομής.

Είναι η πρώτη φορά στην 20ετή ιστορία του Κλειστού Γυμναστηρίου “Σπάρτακος”, που οι αθλούμενοι θα απολαμβάνουν πλέον ένα σύγχρονο γήπεδο, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Τον τελευταίο χρόνο εξάλλου έχουν υλοποιηθεί πολλές ουσιαστικές παρεμβάσεις αναβάθμισης του γυμναστηρίου, όπως η πλήρης αντικατάσταση της στέγης, που όχι μόνο αναβαθμίζουν την αθλητική υποδομή και την περιοχή, αλλά ενισχύουν παράλληλα το αίσθημα της ασφαλούς άθλησης.

Επίσης, τον Αύγουστο, τοποθετήθηκαν πλαϊνά προστατευτικά και στο προπονητήριο της Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, που συγκοινωνεί με τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Γυμναστηρίου, βελτιώνοντας έτσι τις ασφαλείς συνθήκες προπόνησης των παλαιστών του Συλλόγου. 

Με στόχο της δημοτικής αρχής να δημιουργηθούν στην πόλη αθλητικές εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην αθλητική ιστορία της, σύγχρονους, άρτιους και επαρκείς αθλητικούς χώρους, σε σύντομο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου μπροστά από το γυμναστήριο “Σπάρτακος”, έργο το οποίο με ενέργειες του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και της Τεχνικής Υπηρεσίας, εντάχθηκε στο πρόγραμμα κρατικής επιχορήγησης “ΦιλόΔημος ΙΙ” και η ολοκλήρωσή του προσδοκά να δημιουργήσει έναν “πνεύμονα αθλητισμού” στην περιοχή.
 

Η πρόοδος των εργασιών ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου με εικόνες:

Επάνω