Γεμάτη κάλαντα κι ευχές για την ονομαστική του γιορτή ήταν η Παραμονή των Χριστουγέννων για τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.
Η πόρτα του Γραφείου του ήταν από το πρωί ορθάνοιχτη ώστε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο να του ψάλλουν τα κάλαντα, ενώ με την ευκαιρία της ονομαστικής του γιορτής τον επισκέφθηκαν δεκάδες Δημότες, εργαζόμενοι και συνεργάτες, προκειμένου να του ευχηθούν τα χρόνια πολλά.
Το δώρο που ξεχώρισε ωστόσο, ήρθε από τους συνεργάτες του Γραφείου του και ήταν ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο καράβι γεμάτο με λουλούδια.
*** Καθώς όμως οι σκέψεις θα πρέπει να ομολογούνται με τον ίδιο αυθορμητισμό που τις κάνουμε – κάτι εξάλλου που στο #gavata.news εκ πεποιθήσεως εφαρμόζεται – δεν θα αποφύγουμε τον σχολιασμό, που θα συνοδεύσει και τις δικές μας ευχές:
Με μια πιο… ρομαντική “οπτική”, λοιπόν, στην επιλογή του δώρου από τους συνεργάτες του Δημάρχου, θα μπορούσε να φωλεύει κι ένας διττός συμβολισμός: Πέρα, δηλαδή, απ’ το ελληνικό παραδοσιακό γιορτινό σύμβολο των Χριστουγέννων, θα μπορούσε κάλλιστα να ομοιάζει με το επανδρωμένο με τους… πιστούς του “ναύτες” καράβι, το επιτυχημένο δηλαδή επιτελείο των στενών συνεργατών του, με το οποίο ο Δήμαρχος πέτυχε όλους τους καλοτάξιδους προορισμούς και που μαζί τους – όπως εξάλλου είχαμε προβλέψει σε παλαιότερο άρθρο μας – επέλεξε να “ανοίξει πανιά” και να “πλεύσει” ξανά, προς την επίτευξη των μεγαλόπνοων στόχων και οραμάτων του για τον Δήμο Φυλής και στη νέα τετραετία που του εμπιστεύτηκαν οι δημότες!!!
Ορμώμενοι, λοιπόν, ακριβώς από αυτή την υποφώσκουσα σκέψη, θα ευχηθούμε με τη σειρά μας στον… “κυβερνήτη” του, τον Χρήστο Παππού, να είναι πάντα υγιής και να κρατάει το πηδάλιο γερά και σταθερά στη ρότα που έχει χαράξει για τον Δήμο Φυλής και για τους δημότες του!