Ένας χρόνος "Τετράποδη αγάπη"! Μια αγάπη διαχρονική...

Ένας χρόνος “Τετράποδη αγάπη”! Μια αγάπη διαχρονική…
Ένας χρόνος “Τετράποδη αγάπη”! Μια αγάπη διαχρονική…

Ένας χρόνος “Τετράποδη Αγάπη” (4 Feet Love), μια αγάπη διαχρονική… Ένας χρόνος δράσεων συμπληρώθηκε, αφιερωμένος στους αδέσποτους φίλους μας… Ένας χρόνος μικρές “νίκες” και όμορφες στιγμές! Όπου “νίκη”, για την πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων από τα Άνω Λιόσια και το Μενίδι, που φροντίζουν και εξασφαλίζουν τη θαλπωρή σε αδέσποτα ζώα, θεωρείται η μέρα που αυτά θα βρουν τη νέα τους, μόνιμη οικογένεια!

Όνειρο της υπέροχης αυτής παρέας – που ΔΕΝ είναι φιλοζωικός σύλλογος και ΔΕΝ έχει σχέση με κάποιον δημόσιο φορέα – είναι να καταφέρουν να υπάρχει σε κάθε σπίτι ένα ευτυχισμένο, πρώην αδέσποτο ζωάκι. Η εθελοντική ομάδα “Τετράποδη Αγάπη”, λειτουργεί εξ ολοκλήρου σε εθελοντική βάση, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο, χώρο και χρήματα για τις ανάγκες των αδέσποτων φίλων μας. Με πλούσιες και πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις ενημερώνει και δρα προς όφελος των ζώων, ωθώντας ανθρώπους που επιθυμούν να βοηθήσουν – μα δεν ξέρουν τον τρόπο – προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ένα επετειακό βίντεο μικρής διάρκειας, αφιέρωσε η ζεστή παρέα των εθελοντών του “4 Feet Love” με την υπέροχη τετράποδη συντροφιά της, για να υπενθυμίσει σε όλους την ανάγκη να βάλουμε στη ζωή μας έναν τετράποδο φίλο: https://youtu.be/qTM9PPSqNhU?t=13

Πλοηγηθείτε ελεύθερα στην ιστοσελίδα τους, ενημερωθείτε για την ισχύουσα νομοθεσία για τα οικόσιτα ζώα, διαβάστε χρήσιμες συμβουλές, αναζητήστε τον αδέσποτο φίλο της καρδιάς σας και φυσικά… μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους!

Όλα τα ζωάκια που υιοθετούνται από την ομάδα, δίνονται εμβολιασμένα, στειρωμένα, με τοποθετημένο μικροτσίπ και καλύπτονται από ασφαλιστήριο συμβόλαιο από την εταιρεία http://daedaluslife.gr

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο από τα σκυλάκια, ή ακόμη αν είστε κάτοχοι ενός ζώου συντροφιάς, θα μπορείτε να επικοινωνείτε και να ενημερώνεστε για τα ζωάκια που διατίθενται προς υιοθεσία, αλλά και για πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με το κατοικίδιό σας:

⇒ είτε από την επίσημη ιστοσελίδα που διαχειρίζεται η ομάδα εθελοντών στο διαδίκτυο https://adopt-one.pet/

⇒ είτε από την προσωπική τους σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/4feetlove/

Επάνω