Έγκλημα στον Διόνυσο: 77χρονος σκότωσε τον προϊστάμενο του δήμου για μια διαρροή νερού!

Έγκλημα στον Διόνυσο: 77χρονος σκότωσε τον προϊστάμενο του δήμου για μια διαρροή νερού!
Έγκλημα στον Διόνυσο: 77χρονος σκότωσε τον προϊστάμενο του δήμου για μια διαρροή νερού!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και που έγιναν αφορμή να οπλίσουν το χέρι ενός 77χρονου πολίτη, με θύμα έναν δημοτικό υπάλληλο στον Διόνυσο. Οι πυροβολισμοί  που σημειώθηκαν στις 8:30 το πρωί της Δευτέρας σε αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 55χρονος προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου, ήταν επακόλουθο μιας… διαρροής νερού στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

Ο 77χρονος πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου, οπλισμένος, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για διαρροή νερού στο σπίτι του, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες είχε προηγηθεί μια έντονη στιχομυθία μεταξύ τους πριν από το αιματηρό περιστατικό.

Ο ίδιος, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, υποστήριξε ότι είχε απευθυνθεί πολλές φορές στον δήμο για τη διαρροή στο σπίτι του, προσθέτοντας πως το πρόβλημα δεν διορθωνόταν και φοβόταν ότι θα υπάρξει καθίζηση.

Ο άτυχος 55χρονος του είπε πως η διαρροή δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει άμεσα, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο συνεργείο, αλλά του υποσχέθηκε να αποκατασταθεί η βλάβη μέσα στην ημέρα.

Όμως η απάντηση δεν ικανοποίησε τον 77χρονο, που τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι και από απόσταση αναπνοής τον 55χρονο υπάλληλο, σκοτώνοντάς τον.

Ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να φύγει, αλλά τελικά συνελήφθη.

Συντετριμμένος από το αναπάντεχο γεγονός, ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, δήλωσε στο CNN Greece πως ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε προβλήματα με υπέρογκους λογαριασμούς που λάμβανε και κατηγορούσε τον Δήμο. Ωστόσο, διαπιστωμένα, το πρόβλημα οφειλόταν σε διαρροή που είχε ο ίδιος στο σπίτι του και όχι σε κάποιο λάθος του Δήμου.

Επάνω