Άρχισαν πάλι τα... "ντίλι - ντίλι news" με τα κορωνο-σενάρια τρόμου!

Άρχισαν πάλι τα… “ντίλι – ντίλι news” με τα κορωνο-σενάρια τρόμου!
Άρχισαν πάλι τα… “ντίλι – ντίλι news” με τα κορωνο-σενάρια τρόμου!

Τι ζούμε θεέ μου; Τι διαβάσαμε πάλι στο γνωστό για τις… “έγκυρες καταγγελίες δημοτών” blog που – όλως τυχαίως (!) – απηχεί την αντιπολιτευτική φωνή του Δήμου μας; Τι συμφορά ήταν αυτή που μας βρήκε; Καταστράφηκε τελικά η… μακαριότητά μας εδώ, στην εύφορη πέριξ της Πάρνηθος γη; 

“Κρίσιμη”, λέει, η κατάσταση, με “αρκετά”, λέει, τα κρούσματα κορωνοϊού σε Γυμνάσιο των Άνω Λιοσίων (Πόσα μάνα μου; 10; 100; 1000; Πείτε αριθμό χριστιανοί πριν… πηδηχτούμε όλοι μαζί από το παράθυρο!) που επιβεβαίωσαν οι… δημότες (το πιο ανώδυνο και ανέξοδο covid τεστ είναι αυτό, να ξέρετε!)… που το είπαν στα παιδιά τους οι καθηγητές… που τους το είπε η υποδιευθύντρια… που γνώριζε εξ’ όψεως τη συνυφάδα του εξάδερφου του ασθενούς… που πήρε το φυτίλι μέσα απ’ το καντήλι… που έφεγγε και κένταγε η κόρη το μαντήλι!

Θα τρελαθώ… Δηλαδή τσάμπα καταναλώναμε οι δημότες Φυλής τόσα χρόνια τον ζωμό του Αστερίξ για να μην μας πιάνει τίποτα; 

Ομολογήστε, πουλάκια μου, πως πιάστηκε το δάκτυλο να περιμένει στο πληκτρολόγιο τόσες μέρες τον ιό να κάνει την εμφάνισή του στην πόλη, να ανάψουν λίγο τα αίματα με… ντίλι – ντίλι news! Αφού, σου λέει, 1000 κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί στην Αττική, μόνο την τελευταία βδομάδα, στο “κόκκινο” είναι ακόμα και οι Δήμοι που έχουμε ως πρότυπα ‘τάξης και ηθικής’ (μετά το… Κολοκοτρωνίτσι) ε, δεν μπορεί να μην υπάρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ… ασυμπτωματικός – ρε αδερφέ! – σε αυτόν τον καταραμένο τόπο! 

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν – το…blog που λέγαμε – που έσπευσε να εκμεταλλευτεί τις μαρτυρίες των γνωστών – αγνώστων – παντογνωστών και πάσης Ελλάδος, για να στήσει ένα ωραιότατο και… αντιπολιτευτικότατο panic story και πού σε πονεί και πού σε σφάζει; “Ανεύθυνοι, αδιάφοροι, κρυψίνοες της διοίκησης! Πού είστε; Μιλάτε! Γιατί κρυφτήκατε; Πόσοι είναι; Ποιοι είναι; Τίνος είναι; Έχουν συγγενείς που παίρνουν δουλειές από τον Δήμο;” (όχι το τελευταίο, συγγνώμη, παρασυρθήκαμε από άλλα… σενάρια!)

Α πα πα πα πα!

Τι να το κάνεις όμως που ‘apres vous le deluge‘ … “Φάκε νιούζ” που θα έλεγε και ο… “σύντροφος” Πολάκης!

Προς τι αυτός ο πανικός αγαπημένοι μου και ταράξατε βραδιάτικα και τη θεία μου τη Μέλπω που ξενύχτισε στους δέκτες της να μάθει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες; Αφού είναι πλέον γνωστό, πως μόνο οι γνήσιοι απόγονοι των… Αφελίμ, που έχουν λάβει τον χρησμό της Κασσάνδρας και τους κυνηγά η κατάρα του Τουταγχαμών έχουν τη διαβεβαίωση από τα υψηλά κλιμάκια των “Μύριων Αθανάτων”, ότι ο κορωνοϊός δεν θα τολμήσει να εμφανιστεί στον Δήμο μας!!!

Οπότε τι κάνουμε οι υπόλοιποι “κοινοί θνητοί”; Πλένουμε χεράκια, βάζουμε αντισηπτικούλια, κυκλοφορούμε με μασκούλα, αποφεύγουμε και τα… 3 “Κ” που μας συστήνει ο ΠΟΥ (εμένα βέβαια μετρώντας τα μου βγαίνουν περισσότερα…) και κυρίως: “Δεν Φοβόμαστε – Προστατευόμαστε“! Ψυχραιμία αδέρφια…

Επάνω