Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου

Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου
Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος στο Α.Τ. Ζεφυρίου, για την επίθεση βανδαλισμού που δέχθηκε από αγνώστους στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο κάτω από το διαμέρισμά του.

Σε συνέχεια μιας σειράς… “νοσηρών” καταστάσεων που βιώνει η πόλη του Ζεφυρίου τις τελευταίες μέρες και ώρες, ήρθε να προστεθεί η κακόβουλη και κατάπτυστη αυτή ενέργεια των δραστών, που περιέλουσαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου με αυγά και αλεύρι και έφυγαν ανενόχλητοι.

Το περιστατικό κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας φωτογραφίες με το… αποτέλεσμα του “έργου της ντροπής” που κατάφεραν στην περιουσία του οι ασυνείδητοι βάνδαλοι και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Χθες το βράδυ “άγνωστοι” φέρθηκαν με αισχρό και απαράδεκτο τρόπο και έκαναν μια βαθιά αντιδημοκρατική και αισχρή πράξη. Οι υπεύθυνοι

και οι ηθικοί αυτουργοί θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Αυτονόητο είναι ότι θα προβώ σε όλα τα νόμιμα μέσα για αυτή την κατάπτυστη πράξη.

Ντροπή και αίσχος!!!”

Την απαράδεκτη αυτή ενέργεια έσπευσαν να καταδικάσουν στην ανάρτηση του Αντιδημάρχου πλήθος πολιτών και συναδέλφων του, που δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Γιάννη Μαυροειδάκο, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές κάνουν λόγο και για δεύτερο κρούσμα παρόμοιου περιστατικού στην περιοχή, το οποίο πιθανόν και να συνδέει τα κίνητρα μιας στοχοποιημένης δράσης των αγνώστων. 

Όσο για την “αφορμή” από την οποία υποκινήθηκαν οι δράστες ώστε να προβούν σε μια τέτοια καταδικαστέα πράξη βίας, είναι προς διερεύνηση από τις αρμόδιες Αρχές που θα εξετάσουν την υπόθεση και όλα τα πιθανά σενάρια λεπτομερώς…

Επάνω